ADnet Reklamları Siz de reklam verin
Film Değil, Defile! Yazdır E-mail
Yazar Elvan Dink   
Cuma, 06 Haziran 2008
Sample Image
Modayı seven ve takip edenlerin yıllarca kaçırmadan izlediği, her bölümü moda şölenine dönüşen Sex and the City dizisi beyazperdede. 30 Mayıs tarihi ile gösterime başlayan film adeta renkli bir defile tadında. Fragmanı ile bile küçük çapta bir defile sergileyip izleyicilerde merak uyandıran dizi beyazperde de ölümsüzleşti. 

Carrie Bradshaw
Carrie Bradshaw
Dizi hakkında kısaca bilgi vermek gerekirse;  New York’ta bir gazetede köşe yazıları yazan Candace Bushnell’in yazılarından derlenerek hazırlanan Sex and the City kitabı, 1998 yılında televizyonda hayat buldu. İlk bölümü 6 Haziran 1998’de yayınlanan dizi 6 yıl boyunca artan reyting grafiği ile dünyanın takip ettiği diziler içerisinde hatırı sayılır bir yer edindi.  8 adet altın küreye sahip bu dizinin başarısının sırrı dizideki karakterlerin samimi tavırları mı  yoksa gizliliğini gün geçtikçe kaybeden cinsellik ile ilgili replikleri bu denli  rahat kullanan bir dizi oluşu mu bilinmez. Fakat tüm bunların yanı sıra izleyicisine her bölümünde o sezonun modası hakkında ciddi ipuçları verdiği yadsınamaz bir gerçek. Diziyi izleyenler bilir ki her bölümünde özellikle başrol sahibi Sarah Jessica Parker tüm kadınları kıskandıracak giysileri ile aşk ve cinsellik üzerine sorunlarını paylaşıyor.

Gelinlik
Gelinlik
Peki nedir filmin konusu?  İlişkinin başladığı tarihten 10 yıl sonrayı anlatan filmde pek çok sürpriz izleyicileri bekliyor. Filmin çekiminden alınan karelerde Sarah Jessica Parker’ı gelinliklerle görenler filmle ilgili sinyalleri almışlardır. Filmin süprizlerini bozmamak adına size göz kamaştırıcı elbiselerden eve aksesuarlardan biraz bahsetmek istiyorum. Sarah Jessica Parker filmde tam 9 gelinlik giyiyor ve 4 farklı gelin çiçeğine sahip.

 

Sample Image

 

Üzerinde 8 yıldır çalışılan filmin yüklü bütçesinin büyük bir kısmı oyuncuların hemen hemen her sahne değiştirdiği harika kıyafetlere ve aksesuarlara gitmiş gibi duruyor. Öyle ki Sarah Jessica Parker’ın  giydiği yakasında çiçeği olan beyaz elbise pek çok kadının hayallerini süsleyecek türden  Ayrıca filmin erken piyasaya sızan fotoğraflarında da gördüğümüz gelinliği izleyen bayanları çıldırtacak gibi duruyor.

 

Sample Image

Böylesi görsel bir zevkin yanında aşkı işleyerek izleyiciyi kalbinden vuran dizi beyazperdede aynı başarıyı yakalayabilecek mi bilinmez ancak şunu söyleyebilirim ki; sadece defile olarak bile pek çok kişiden tam not alacaktır. Şiddetle tavsiye ederim.

 

 
< Önceki   Sonraki >

yorumlar

Henüz yorum eklenmedi - İlk yorumu siz yapabilirsiniz...


Sayfa 1 de 0 ( 0 yorumlar )
©2006 MosCom

Yorum eklemek için üye olmalısınız. Üye iseniz lütfen giriş yapın