|
Brooklyn'den Dünyaya Seslenen Türk Radyosu |
|
|
|
Yazar Zeynep Gündoğdu
|
|
Cuma, 06 Haziran 2008 |
|
Radyo Türküm Amerika’daki en büyük Türk radyosu olma hedefiyle geçtiğimiz hafta açılış partisiyle kuruluşunu kutladı.
Yaklaşık 5 ay once kurulmuş olmasına rağmen Radyo Türküm her gün binlerce kişiye ulaşıyor ve bu sayı her geçen gün gittikçe artıyor.
Açılış partisinde konuşan Radyo Türküm Genel Müdürü Şule Zehra Taş Sadece müzik yayını yapmayı amaçlamadıklarını bunun yanısıra kaliteli programcılık ve ilkeli yayıncılık ilkesini de benimseyen bir radyo olduklarını vurguladı.
İnternet üzerinden yayın yapan radyo, 30 kişilik dinamik ekibiyle güncel haberlerden ekonomiye; müzikten magazin ve modaya kadar çok geniş bir yelpazede program yapıyor. Radyo Türküm’e NYC2IST ekibi olarak biz de başarılar diliyoruz.
www.radyoturkum.com
|
yorumlar
Henüz yorum eklenmedi - İlk yorumu siz yapabilirsiniz... |
Sayfa 1 de 0 ( 0 yorumlar )
Yorum eklemek için üye olmalısınız. Üye iseniz lütfen giriş yapın