Zuhair Murad - Masalını Seç Yazdır E-mail
Yazar Melda Deniz Vela   
Sali, 01 Ocak 2008
Sample Image

Fashion tv de tasarımlarını sıklıkla izlediğimiz Zuhair Murad yeni neslin en masalsı tasarımcısı.

Murad’ın tasarımları sadece iyi dikiş, kaliteli kumaş kişiye özel tasarımdan ibaret değil. Her biri ayrı bir masalın somut anlatımı gibi. Lübnanlı olan Zuheir Murad Lübnan’nın oryantalizmini üzerinden serpmeden Paris’e moda tasarımı okumaya gitti. 1995’te Lübnan’a dönen Murad döndüğünde profesyonel iş hayatına başladı.

Modacı ilk kreasyonunu 1999 yılında Milano’da sergiledi. "Lübnan'ın mistizmi, Paris’in asaleti, Milano’nun  hareketliliği" bu muhteşem üçlüyü tasarımlarına yansıtan Murad binbir gece masallarını aratmayan tasarımlarını 2002’den beri Paris Moda Haftasında sergilemeyi sürdürüyor.

Bakınca bile insanın içini eriten bu elbiselerin üzerinizde hayat bulmasını istiyorsanız 3. 500-5. 500 doları gözden çıkartmalısınız. Sadece size özel olmasını istiyorsanız da bu rakam 7500 doları aşıyor. Bundan sonraki adım ise hangi masalın prensesi olmak istediğinize karar vermeniz. Bol işli, fistolu uçuşan kumaşlarıyla Türk işi de kokan koleksiyonuyla Murad bize çokta yabancı değil. Bir Murad tasarımı edinip 2008 yılında siz de kendi masalınızın prensesi olabilirsiniz.

Zuheir Murad Kolleksiyonundan

 

 
< Önceki   Sonraki >

yorumlar

Henüz yorum eklenmedi - İlk yorumu siz yapabilirsiniz...


Sayfa 1 de 0 ( 0 yorumlar )
©2006 MosCom

Yorum eklemek için üye olmalısınız. Üye iseniz lütfen giriş yapın