Kemerleri Sıkma Vakti Yazdır E-mail
Yazar Simge Kurban   
Çarsamba, 28 Kasim 2007
Sample Image

Aksesuarlar içerisinde önemi ne kadar büyüktür bilinmez; ama kemerler bu sezon çok trendy. Özellikle de büyük ve kalın kemerler.

Victoria Beckham
Victoria Beckham
Her kadın kemer kullanmayı sevmez. Belinizi çepeçevre saran, hareket kabiliyetinizi sınırlandıran bu aksesuarların güzel ve şık modellerini bulmak da diğer aksesuarlara nazaran daha zordur. Kaldı ki artık çoğumuz kemerlerin işlevsel yanından yararlanmıyor, aksine görünümümüzü zenginleştirmek için kullanıyoruz bu aksesuarı. Tuniklerin ve elbiselerin kalça kısmına taktığımız kemerleri düşünün bir. Neresi işlevsel bunun?

 

Eda Taspinar
Eda Taspinar
Tüm bu kullanışlılık bilmecesini bir kenara bırakırsak, işin estetik yanına değinmeden edemeyeceğiz. Geçtiğimiz yıl katıldığı çoğu davette belini süsleyen kalın kemerlerle karşımıza çıkan Posh Spice Victoria Beckham,  2007-2008 sonbahar-kış sezonunda Dolce&Gabbana’ya da esin kaynağı oldu. Parlak, dore, lame elbiselerin bel çevresini saran, kalın metalden kemerler öyle hip hale geldi ki ünlülerin birçoğu bu büyük kemerlerin müdavimi haline geldi. Bizden de Eda Taşpınar’ın bir açılışta altından büyük bir kemerle magazin basınına yansıyan fotoğrafları hatırlanırsa, varın siz düşünün artık bu trendin ne boyutlara geldiğini.

 

Dolce &Gabbana
Dolce &Gabbana
Fendi, Vivienne Westwood, Burberry ve Roberto Cavalli’nin de koleksiyonunda yer alan kalın korse kemerler siyahtan pembeye doğru uzanan bir renk skalasına sahip. Korse kemerler benim tarzım değil diyorsanız buruşuk deriden, kalın kemerler ilginizi çekebilir. Her zevke hitap eden farklı çeşitler söz konusu.

 

 

 

 

 

 
< Önceki   Sonraki >

yorumlar

Henüz yorum eklenmedi - İlk yorumu siz yapabilirsiniz...


Sayfa 1 de 0 ( 0 yorumlar )
©2006 MosCom

Yorum eklemek için üye olmalısınız. Üye iseniz lütfen giriş yapın